Forside

Så er det snart Jul!
Region Midtjylland ønsker alle sine medlemmer og deres familier en rigtig glædelig jul samt et godt nytår!

 

 

  julemand_400x286

 

Region Midtjylland er en region i Dansk Land Rover Klub, og dækker et område på tværs af Jylland med den nordlige grænse ca. i højde med Brande, og den sydlige ca. på højde med Ribe.

Regionerne afholder jævnligt arrangementer forskellige steder i landet, som medlem kan man deltage i alle arrangementer, også dem afholdt af andre regioner. Arrangementerne bliver annonceret i medlemsbladet Oasen.

Uanset hvor i landet man vil deltage i et terrænarrangement, kræves det at man har et Terrænbevis, dette er til alles sikkerhed og ikke mindst chaufførens.
Terrænbeviset får man ved at henvende sig til regionens instruktører, som regel ved et af regionens egne arrangementer, og han vil så hjælpe een til at tilegne sig nogle få sikkerhedsregler og viden om hvordan din Land Rover fungerer under terrænkørsel. Det er bestemt ikke nogen eksamen i hjernekirugi, og alle kan deltage bare man er fyldt atten år og har kørekort . Når man har terrænbevis er der fuld dækning også ved kørsel i terræn, hvis man har tegnet sin autoforsikring i klubbens forsikringsordning.

Hvis du har lyst til at være medlem af vores region og allerede er medlem af DLRK, skal du henvende dig til medlemssekretæren. Hvis du endnu ikke er medlem af DLRK kan du melde dig ind her.

Du kan læse mere om regionen på siden “Om” øverst i menuen.

OBS: Deltagelse i terrænaktiviteter i region Midtjylland kan kun finde sted i biler af fabrikatet Land Rover

Om Jimmi #7737

Fredericia
Dette indlæg blev udgivet i Spørg om alt. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *