Juletur 2014

Så er det tid for vores årlige juletur. Det er her det er tid for at pakke hele familien og tage med på tur. Det er en rigtig familiedag, hvor vi først kører en tur i det danske juleland og slutter turen med varme æbleskiver, glögg, slik og pakkespil.

Vi skal mødes i Vejle kl. 12:00. Herfra vil vi følges på den tur der er planlagt af Karsten og Peter og kommer sikkert til at se områder mange af os ikke har set før – der vil også være indlagt besøg på en julestue. Ca. kl 15 vil vi ankomme til vores ”juleklubhus” i nærheden af Fredericia, hvor vi ganske som vi plejer, skal have æbleskiver, glögg, slik og pakkespil.

Det er en rigtig god familiedag og en af de gratis glæder der er ved at være med i region midtjylland. Det er vores fælles kaffe/slik kasse som sponserer dagen, så husk at støtte den til vores arrangementer. Så det eneste du selv skal gøre er at møde op, så er der sørget for resten.

Der vil blive enkelte områder på turen, hvor nye biler med almindelige landevejsdæk vil få svært ved at komme igennem. Men Peter og Karsten har allerede nu planlagt en måde, så også disse folk kan få en rigtig god tur alligevel.

Mødestedet finder du på Ibæk strandvej 10, 7100 Vejle.

Map picture
Dette indlæg blev udgivet i Fællesture, Kommende aktiviteter. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *