Jule posteløb 2020

Det gennemføres som et helt gammeldags posteløb, d.v.s. at folk får udleveret kort med posterne på, så skal de selv finde vej rundt til de forskellige steder. Der oplyses ingen GPS-koordinater eller vejnavne.

Løbet laves med 4 x 6 poster. Man får ved startposten udleveret de første 6 poster.
Ved hovedposterne 1-4 får man udleveret kort til de næste poster.
Ved startposten SKAL der bæres mundbind når man er udenfor bilen, det samme vil gælde for de 4 hovedposter.
Det skal pointeres at der er MEGET præcise mødetidspunkter på de 4 hovedposter. Man har et bestemt tidspunkt +/- 2 minutter til at være på posten.
Alle biler skal have en enhed med QR scanner installeret, dette er nødvendigt for at starte løbet op.

Opgaverne på posterne vil primært være lavet til børn i aldersgruppen 4-13 år og de vil selvfølgelig være jule inspireret. Det kan være opgaver med at tælle julekugler på et træ, det kan være at finde en julemand og finde et bogstav på julemanden o.s.v.
Der laves et deltagergebyr, 50.- kroner pr bil/medl.nr og pengene går ubeskåret til Julemærkehjemmet.
Der kan deltage max. 20 biler. Grunden til at vi kan have 20 biler er, at vi afvikler det som 4 løb, så der ikke bliver for mange mennesker på samme sted. Der lægges op til at folk medbringer deres børn, gerne lånebørn.
Undervejs skal der laves sjove detaljer som på alle måder giver jul og julestemning, dette kunne være selfie med nissehuer, juleslik, julepyntet bil o.s.v.

Datoen for løbet er lørdag d. 5. december.
Tilmeldingsfrist d. 1. december.
Tilmelding foregår ved først til mølle, og tilmelding er først gældende når man har modtaget en kvittering OG overført 50 kr. via MobilePay.
Tilmelding til Jimmi på 93873933, helst som SMS. Husk at oplyse navn, medlemsnummer og hvor mange personer man er i bilen.
Så snart der er kvitteret med at man er med, skal der overføres via MobilePay til samme nummer og først når man får kvittering for dette, er man endelig tilmeldt.

Mødested er P-pladsen på Kolding/Vejle hovedvejen (rute 170) ved Almind Å.

Dette indlæg blev udgivet i Fællesture, Kommende aktiviteter. Bogmærk permalinket.