LADUS

Som altid i uge 30 er der landsarrangement i DLRK og hvis du ikke allerede er tilmeldt, så kan du måske lige nå det endnu. Der er allerede mange Midtjyder tilmeldt, men der er plads til flere.

Vi vil prøve på forhånd at arrangere et regionshold til Trophy, så har du planer om at ville deltage i kampen om stenen, så kontakt Lars på 27647890.

Se mere om LADUS på hjemmesiden.

Dette indlæg blev udgivet i Fællesture, Greenlaning, Kommende aktiviteter, Terræn kørsel og tagget , , . Bogmærk permalinket.

6 Responses to LADUS

 1. Rie og Frimodt Petersen skriver:

  Hej.
  Der bliver samling og samkørsel fra Hedeager til LADUS søndag den 22/7. Afgang mod Års ca 9,00-9,30. Vel mødt.

 2. Jimmi #7737 skriver:

  Sørme, om ikke også vi lige har fået os meldt til. Og Steen og Lise har også meldt sig til, så nu er vi ved at være en pæn flok.

  • jannik smed skriver:

   Jamen’ det bliver da bare bedre og bedre:-) Glæder mig allerede til uge 30:-) Hvor solen skinner og det hyggelige selskab tager fart:-) MAJA

 3. Rasmus Schneidereit skriver:

  Har netop´tilmeldt mig LADUS, så har det bare og blive uge 30 🙂 JUHUUUUUUU

 4. Rie og Frimodt Petersen skriver:

  Skal du til LADUS ? Så mødes vi sikkert. Har du mere tid på hyggekontoen og ikke planlagt hele ferien, så er der mulighed for en billig familieferie i Hedeager. Der er åbent feriearrengement i 28 og 29. Kig på hjemmesiden http://www.hedeageroffroad.dk

  • Rie og Frimodt Petersen skriver:

   For dem som har lyst er der fælles kørsel til Ladus, søndag den 22 kl ca 9-9.30. Der er samling i Hedeager Øvelsesrerræn. Kan du ikke vente med at komme hjemmefra så mød op i Hedeager når det passer dig, vi har åbent. Vi ses.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *