Regionalforsamling 2014

Indkaldelse til regionalforsamling i region Midtjylland. Dagsorden for regionalforsamlingen er ifølge §16 stk.4 i klubbens vedtægter.

Det er her du har mulighed for at komme med dine ideer for drift af regionen i den kommende år. Så brug din mulighed for indflydelse og kom og vær med. Regionen er vært for kaffe og brød.

Hvis du har forslag du ønsker behandlet på regionalforsamlingen eller på landsrådet, skal de være regionsledelsen/HB i henne senest 15. Januar.

Hvis du vil stille op til poster og have dit navn på dagsordnen, så skal dette også være oplyst senest 3/2-14. Der kan selvfølgelig stilles op helt frem til på selve regionalforsamlingen, men vi kan ikke nå at skrive nye kandidater på papirerne medmindre du har oplyst det inden.

Vi skal i år prøve noget helt nyt. Vi er via vores repræsentant i friluftsrådet (Flemming) kommet i god dialog med Kolding kommune omkring brugen af området omkring Seest grusgrav. Vi har derfor lejet både Seest og Steensgård. Dagens program er derfor følgende:

09:00 – Frikørsel i Seest

12:00 – Vi griller pølser på Steensgard (regionen giver)

13:00 – Regionalforsamling på Steensgård

OBS!! Du skal huske at medbringe dit eget bord og stole.

Du finder Steensgård på Vranderupvej 30, Seest 6000 Kolding

 

Dette indlæg blev udgivet i fra regionsledelsen, Kommende aktiviteter. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *