Sommertid slut 2021

Traditionen tro, så tager vi til Seest grusgrav ved Kolding, hvor vi vil bygge lejr i terræn, som vi plejer. Der vil være adgang fra fredag klokken 15.00 og der er afgang søndag senest klokken 15.00

Fredag aften vil der være en kort orientering om hvad der skal ske i weekenden, det vil være efter aftensmaden.

Lørdag:
Der skal der bygges trialbaner om formiddagen Klokken 13.00 vil vi afvikle endnu en omgang af det traditionsrige MidtCup. Her er det sidste chance for at få point, i kampen om at få navn på en af vandrepokalerne.
Klokken 11.00 vil der være introduktion til nye medlemmer, her vil der være fokus på hvad vi er for en region, hvilke aktiviteter man kan forvente, man kan møde regionsledelsen og instruktørerne og man kan få et terrænbevis, hvis man skulle have lyst til dette. Efterfølgende vil nogle af de rutinerede folk tilbyde at køre med i bilerne, hvis man ønsker at have en tur rundt, hvor man lærer endnu mere om sin egen bil. Der vil også være mulighed for at komme ud at køre med en, hvis man ikke lige selv har lyst til at tage bilen ud i terræn, men gerne vil se lidt af det som bilerne kan. Alt dette vil være eksklusivt for nye medlemmer og der vil være taget højde for hele familien, også børnene, så kom endelig ned og få en fantastisk dag, vi har bestil godt vejr.
Klokken 18.00 er grillen som altid dejlig varm

Søndag er der frikørsel og vi vil prøve at lave en af de berømte Team-safari ture, hvor vi kører rundt og hygger os i samlet flok.

Pris pr dag: 100 kroner
Pris for hele weekenden: 200 kroner
Betaling afregnes med vores kasserer Knud og kan gøres via kontanter eller MobilePay

Kontakt vedr. arrangementet:  Knud Hørlyck,
E-mail: KS_MJYL@dlrk.dk,
Telefon: 30720622

Om Jimmi #7737

Fredericia
Dette indlæg blev udgivet i Terræn kørsel. Bogmærk permalinket.