Sverigestur i Bededagene 20-22 Maj 2011

I år er der mulighed for at prøve noget nyt i bededagen. Flemming & Knud har sammen med fruerne, arrangeret en rigtig spændende smuttur til det Svenske, nærmere betegnet på vildmarkscamping. Du kan læses mere om turen i Oasen.

Kom til vildmarks camping i Sydsverige

Region Midtjylland arrangerer en storebededags ferie med vildmarks camping i Sydsverige i dagene 20, 21 og 22. Maj 2011.
Turen går til Hätteboda Vildmarks camping, der ligger ved 360 13 Urshult i Sydsverige. Koordinater N 56o 29’ 38’’ E 14o5

Hvis der er stemning for det, kan man mødes på rastepladsen i Sverige lige efter Øresundsbroen er passeret, og derfra køre de sidste 215 km. sammen.
Det er en camping plads i skoven ved søer, og der er hverken indlagt vand eller el på pladsen, hvilket gør den til det den er.
Så husk at lade batterier op.
Det siges at ingen anden camping plads duer, efter man har prøvet denne.

Vi har ikke forhandlet nogen pris, men liste prisen er 130 – 150 SEK pr nat pr familie. Der er ikke ekstra for brændsel til grill, vand etc.
Man afregner selv med Per & Maj-Britt som ejer Hätteboda Vildmarkscamping.

Der ligger robåde og kanoer ved søbredden. Dem tager man bare som man har lyst til. Afregning sker ved afrejse til ca. 10 kr./time. Det holder man selv regnskab med.
Brændsel til grill henter man selv i brændestakken. Det skal så bare saves og kløves.

Se på hjemmesiden http://www.vildmarkscamping.se.

Vi har fået lov at campere i Valhalla området, så vi kan samles til fælles spisning i Valhalla i tilfælde af dårligt vejr.
Vi mødes fredag d.20. Maj og camperer. Lørdag 21. Maj vil vi forsøge at arrangere lidt greenlaning og konkurrencer, søndag d. 22. Maj decamping.
Nogle kommer måske tidligere og andre bliver måske nogle dage mere. Fællesmåltider om aftenen i en stor grotte med grill.

Er der spørgsmål kan du kontakte Dorthe – Knud Hørlyck knud.horlyck@gmail.com 75869545. Dorthe og Knud har besøgt pladsen flere gange.
Tilmelding til Flemming fthomsen@tdcadsl.dk eller 23950840 senest 13. Maj.

Hvis turen til Sverige ikke lokker, er der som de øvrige år også mulighed for at nyde bededagene i Hedeager på besøg hos vestjyderne.

Dette indlæg blev udgivet i Fællesture, Greenlaning, Kommende aktiviteter. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *