Terrænteori forår 2012

Så er der mulighed for at deltage i første del af grønt bevis (terrænbevis). Vi har teoridag (værkstedsdag) hos vores chefinstruktør Alex. Her vil du møde regionens instruktører og lære mange forskellige ting om din bil. Ting der er vigtige for dels at kunne bruge bilen i terræn, men også ting der er vigtige hvis du gerne vil passe på din bil i terræn. Regionen vil være vært for lidt kaffe og kage.
Dagen starter kl 13:00 på Houmarksvej 16, Åstrup, 7130 Juelsminde. Du skal huske at tilmelde dig hos Alex på 40702319. Praktik delen af grønt bevis afholdes i forbindelse med arrangementet i Seest weekenden efter.

Dette indlæg blev udgivet i fra instruktørerne, Kommende aktiviteter, Terræn bevis. Bogmærk permalinket.

4 Responses to Terrænteori forår 2012

 1. Carsten Hansen - Medlemsnummer 8789 skriver:

  Nej det gjorde det vist ikke…?

  Jeg skrev bare at jeg gerne ville melde mig til grønt bevis teori og praktik henholdsvis den 17. og den 25. Marts 2012

  Er det i orden at gøre på denne måde, ellers giv mig lige et praj…

  MVH. Carsten Hansen. Blåkærvej 6 6933 Kibæk
  Mob. Tlf. 28192787

 2. Carsten Hansen - Medlemsnummer 8789 skriver:

  kom det igennem ???

 3. Carsten Hansen - Medlemsnummer 8789 skriver:

  Jeg vil gerne melde mig til terrænteori 17. marts 2012 kl 13:00
  Er det muligt at gøre på denne måde eller skal jeg ringe til Alex ?

  Desuden vil jeg gerne vide om det er et problem hvis man møder op i/på et andet køretøj end Land-Rovere til teorien…? Jeg regner selvfølgelig med at det er ok 😉

  Den praktiske del i Seest, weekenden efter, kommer jeg også til og det bliver selvfølgelig i LR 90″eren…

  Hvis jeg ikke hører andet, regner jeg med at denne tilmelding er godtaget.

  MVH. Carsten Hansen – Blåkærvej 6 – 6933 Kibæk – Mob.tlf.: 28192787

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *