Terrænteori Marts 2013

Så er der mulighed for at deltage i første del af grønt bevis (terrænbevis). Vi har teoridag (værkstedsdag) hos vores chefinstruktør Alex. Her vil du møde regionens instruktører og lære mange forskellige ting om din bil. Ting der er vigtige for dels at kunne bruge bilen i terræn, men også ting der er vigtige hvis du gerne vil passe på din bil i terræn. Regionen vil være vært for lidt kaffe og kage. Dagen starter kl 13:00 på Houmarksvej 16, Åstrup, 7130 Juelsminde. Du skal huske at tilmelde dig hos Alex på 81616568. Praktik delen af grønt bevis afholdes i forbindelse med arrangementet i Seest weekenden efter.

Dette indlæg blev udgivet i Kommende aktiviteter, Terræn bevis. Bogmærk permalinket.

2 Responses to Terrænteori Marts 2013

 1. Jimmi Povlsen skriver:

  Hej Kaare
  Ja, selvfølgelig må du deltage, blot tilmeld dig til vorees chefinstruktør Alex på: 81616568
  I påsken satser vi på at torsdasg kl. 8-9 er der grønt bevis. Vi laver det så tidligt som muligt for at folk kan få mest muligt ud af at deltage, blandt andet trial om torsdagen.
  Betaling er som det fremgår i Oasen, 150 kr pr dag eller 500 kr for hele påsken, og det inkluderer terrænkørsel, grill om aftenen, toiletter, grillmulighed og en primitiv campingplads med fornuftige toiletter og adgang til bad i rimelig nærhed.

  Jimmi

 2. Hej.
  Fynsafdelingen afholder også Grønt Bevis men på et for mig meget uheldigt tidspunkt.

  Derfor skal jeg høre om jeg må deltage sammen med min søn på Terrænterori d. 23 marts og efterfølgende i i Påsken for færdiggørelse ?

  Ang Påsken hvilken dag af de planlagte dage er med henblik på Grønt Bevis ?

  Hvor meget skal vi betale og er der overnatningsmuligheder ? eller ?

  Mvh Kaare

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *