GPS-2020

Hej alle

Så er det snart tid til at vi skal ud at køre og have nogle hyggelige timer sammen. Her er en kort forklaring til dagen.

Der er 20 poster, fordelt i eller omkring trekantområdet. Nogle poster findes på privat grund, så udvis respekt. På nogle poster er der markeret en stjerne, der er en bonusopgave. Alle poster giver 5 point og bonus opgaver kan give op til 20 point, alt efter kreativiteten. På hver post findes et tal eller et bogstav, som skal skrives i arket, i finder på startposten.

Når I melder ind på startposten, ved at sende en SMS til 2714 4902, dog senest 10.45, så starter jeres 5 timer til gennemførelse af løbet. (Vi stoler på folk er ærlige om hvornår de starter) Bonusposterne sendes ind løbende og I vil få en kvittering når vi har modtaget dem på sms og når de 5 timer er gået, så skal I indsende et billede af arket, så regner vi point sammen.

Her er lidt ting I bør have med i bilen: Kartoffel, kniv, lineal, snor, gummistøvler, servietter, toiletpapir, karklud/vådservietter, køresnolder og en god madpakke.

På søndag klokken 10.00 modtager I en sms med koordinater på startposten. Alle GPS-koordinater vil være i formatet N 55°40’29.10 E 9°34’48.00. Hvis I taster dette koordinatsæt ind og det vises korrekt, så skulle I gerne være ved indgangen til McDonalds i Vinding i Vejle.

Et godt råd, kør ud lidt før og vær klar i trekantområdet, så kan I spare noget tid.

Husk – hold afstand

Vi ”ses” på søndag Poul, Gitte, Henriette og Jimmi

Dette indlæg blev udgivet i Kommende aktiviteter. Bogmærk permalinket.