GPS-løb – Sammen, hver for sig – Maj 2020

Region Midtjylland har arbejdet på nogle alternativer i disse tider, hvor vi ikke kan samles.

Vi har fået strikket et GPS-løb sammen, som bliver afviklet lidt anderledes, så vi undgår direkte kontakt mellem deltagerne og også dem der arrangerer det. Vi håber i vil bakke stærkt op om det, så vi trods tidens udfordringer, stadig kan komme afsted ud i vores biler og nyde sammenholdet i klubben, hver for sig.

Løbet bliver afholdt så det er familievenligt, det vil sige der er plads til alle, både store og små børn, voksne og skulle hunden have lyst til at komme med, så er der også plads til det.
Det eneste krav for at deltage er en bil og en GPS der kan tage koordinater.

Løbet bliver afholdt i Midtjydernes område og samlet set vil der blive kørt 80-100 km, alt efter hvilken rute man vælger.
Tilmelding sker ved at man sender en sms til 2714 4902 og oplyser navn og medlemsnummer. Sidste tilmeldingsfrist er fredag 1/5 klokken 18.00. Det er MEGET vigtigt at man sender sms’en fra det tlf. nummer man vil benytte under løbet, da vi kommunikerer via sms under løbet, så det er eneste måde vi kan sikre vi kommuniker med den rigtige.
1/5 klokken 20.00 vil man modtage yderligere informationer, og hvis man mener man er tilmeldt, men ikke modtager en sms på det tidspunkt, så kontakt os, så vi kan få rettet fejlen. (sms’er kan jo nogle gange have problemer med at komme frem)

Selve løbet starter 3/5 klokken 10.00 og er slut senest klokken 16.00. Det foregår på den måde, at fra man finder start posten, så får man 5 timer til at finde poster.

Vi håber at rigtig mange går derhjemme og savner LR hyggen, så de melder sig til og kommer afsted ud i deres elskede biler og får en fantastisk dag i bedste selskab, i bilen.

På vegne af region Midtjylland
Poul & Gitte, Henriette & Jimmi

Billede 1Billede 2Billede 3

Dette indlæg blev udgivet i Fællesture, Kommende aktiviteter. Bogmærk permalinket.